Media och policys

Sidan uppdaterades: 5 december 2022

RF-SISU Skåne ska vara en naturlig kontakt för de medier som vill ha fakta och kommentarer om idrottsrörelsen i distriktet.

Om du är journalist eller idrottsförening och har frågor eller funderingar som rör vår verksamhet är du välkommen att kontakta oss. Du når oss lättast genom att kontakta någon av våra kommunikatörer, kontaktuppgifter hittar du till höger.

Följ oss

Vi på RF-SISU Skåne gillar sociala medier och finns på både Facebook, Instagram och LinkedIn. Vi vill att våra digitala kanaler ska vara öppna platser där du förutom att få aktuell och intressant information om våra utbildning och vad som händer hos oss, samt goda exempel från idrottsrörelsen, också känner dig frå att vara delaktig och tycka till. Förutom att vara aktiv på sociala medier skickar vi också ut ett nyhetsbrev tio gånger per år.

Läs mer om våra sociala medier här:

Hitta föreningar och förbund

Här kan du söka på kontaktuppgifter till idrottsrörelsens olika organisationer i hela landet.

Hitta din förening eller ditt förbund

Lediga jobb

Om vi söker efter nya kollegor på RF-SISU Skåne hittar ni dem här.

Hitta lediga tjänster här

Logotyper

Här kan du ladda ner logotyper för RF-SISU Skåne. Det är inte tillåtet att ändra logotypernas proportioner, färg eller på annat sätt modifiera dem. Om du har frågor om logotyper eller vår grafiska profil kontakta vår kommunikationsavdelning.

Läs mer om logotyper här

Om webbsidan

Här hittar ni information om vår webbsida.

Läs mer om webbsidan här

Personuppgiftshantering

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. I maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändrats och skärpts.

Läs mer om personuppgiftshantering här

Sidan publicerades: 3 november 2022