Följ oss

Sidan uppdaterades: 29 maj 2024

Vi på RF-SISU Skåne gillar sociala medier och finns på både Facebook, Instagram och LinkedIn. Vi vill att våra digitala kanaler ska vara öppna platser där du förutom att få aktuell och intressant information om våra utbildning och vad som händer hos oss, samt goda exempel från idrottsrörelsen, också känner dig frå att vara delaktig och tycka till. Förutom att vara aktiv på sociala medier skickar vi också ut ett nyhetsbrev tio gånger per år.

Facebook

Här delar vi upplevelser från spännande och intressanta projekt och aktiviteter runt om i Idrottssörmland. Vi bygger nätverk, delar kunskap, nyheter och aktiviteter.

@rfsisu.skane

Våra facebookgrupper - för dig som är föreningsaktiv

Vi arbetar för att utveckla och driva föreningslivet i Skåne framåt. Därför har vi etablerat fyra stycken facebookgrupper, eller som vi snarare vill kalla det - nätverk för föreningsaktiva. Tanken med gruppen är att både vi, och ni, ska kunna göra allt från att sprida information och dela relevanta utbildningar, till att ställa frågor och hjälpa varandra (stort och smått). Grupperna är privata, vilket innebär att du måste söka medlemsskap för att få gå med. Vi väljer att hålla dem privata för att alla medlemmar ska kunna känna sig trygga med att ställa frågor och sprida information.

RF-SISU Skane Nordväst

RF-SISU Skåne Nordöst

RF-SISU Skåne sydväst

RF-SISU Skåne sydöst

Instagram

På vår Instagram får du följa våra idrottskonsulenter i verksamheten. Idrottskonsulenterna rapporterar om föreläsningar, föreningsbesök och en massa annat spännande!

@rfsisu.skane

LinkedIn

På LinkedIn tar RF-SISU Skåne upp viktiga ämnen och frågeställningar via vår, distrikstidrottschef Patrik karlsson, som kan föra vår verksamhet framåt. Detta är även en plattform för våra lediga tjänster.

Du hittar oss här.

RF-SISU Skåne nyhetsbrev

Vi ger ut ett nyhetsbrev som främst riktar sig till dig som är engagerad i en idrottsförening eller ett förbund i Skåne. Nyhetsbrevet kommer ut ca 10 gånger per år. Anmäl dig via denna länk för att ta del av nyhetsbrevet.

PS: Använd gärna #rfsisuskane om du vill dela med dig av något inom idrottsrörelsen.

Sidan publicerades: 3 november 2022